Løypekart Romeriksåsen

Løypenettet i Romeriksåsen har mange muligeter. Dette er et løypenett som benyttes både av hundekjørere og ivrige turfolk både på ski, med pulk og slede.

LØYPENETTET TIL OSLOMARKA TREKKHUNDKLUBB
OMTK har i flere år jobbet for å kunne tilby våre medlemmer et godt alternativ i “vårt” område ved og rundt Skjelbreia i Østmarka. Mer informasjon om disse løypene finner du her.

_____________________________________________________________________________________________________

LØYPENETTET TIL HAKADAL SLEDEHUNDKLUBB
Flere av medlemmene i Oslomarka Trakkhundklubb er også medlem av Hakadal Sledehundklubb da de er ivrige brukere av deres løypenett med utgangspunkt fra Vekta i Hakadal. Det ligger mye arbeid i å holde løypenettet åpent både i form av scooterkjøring og dugnadstimer.

Oslomarka Trekkhundklubb bidrar med 10.000 kroner/år til Hakadal sledehundklubbs arbeid med løypekjøring. Det er mange av medlemmene våre som benytter det fine løypenettet.

For ekstra bidrag til Hakadal sledehundklub – konto: 2030. 20. 40754

Se mer informasjon på Hakadals hjemmeside!

_____________________________________________________________________________________________________

JEPPEDALEN/HURDAL
Løypene med utgangspunkt i Jeppedalen blir kjørt opp av lokale hundekjørere som bor i området på privat initiativ og etter egen avtale med grunneier, og kan ikke forventes å være oppkjørt til enhver tid.

Vi oppfordrer alle besøkende hundekjørere som i løypene fra Jeppedalen om følgende:

  1. Betal avgift i bommen for kjøring på Jeppedalsveien (Kr. 40,-)  betaling foregår via sms før man kjører opp Jeppedalensveien. Fra og med 1. januar 2011 er det innført bøtlegging av biler som ikke betaler. Boten er på 1000,-  Dette gjelder også besøkende til eiendommene i Jeppedalen uansett hvor godt man kjenner dem man skal besøke. Alle må betale!
  2. Rydd opp etter hundene dine på parkeringsplassen ved bommen
  3. Parker biler/hundehengere på venstre siden av parkeringsplassen – det kommer storspann i stor fart rundt svingen på høyre siden. Det skal være mulig å passere bommen med bil til enhver tid!
  4. Vis allminnelig folkeskikk overfor alle du treffer på parkeringen og i løypene

Brøytet vei: Pga av skogsdrift kan grunneier i perioder brøyte veiene slik at tømmerbiler og skogsmaskiner kommer frem. Dette skjer uten forvarsel. I tillegg brøytes flere veier i vinterhalvåret til grunneiers hytter som leies ut.  

God Tur!