Kafeteriavakt

Takk for innsatsen du gjør for klubben din!

Her er informasjon angående kafeteriavaktjobben, som er ment å hjelpe deg slik at dette blir en hyggelig opplevelse både for deg og gjestene. Kombiner gjerne kafeteriavakten med å trene hunder i flotte omgivelser. De som har kafeteriavakt har førsteretten til hundehus, gårder osv.

Kontaktpersoner:

Gunnar Solberg,       Tlf: 913 03 844, E-post: kasserer@omtk.no

Kafeteriavakten må selv ta kontakt med kontaktperson for å hente nøklene og kassa – de hentes hos Gunnar Solberg, Idrettsveien 4, 1914 Ytre Enebakk.

Åpningstid:

  • Kafeteriaen holder åpent mellom kl 1000 – 1600 lørdag og søndag (oppmøte kl. 09.00), uansett vær og føreforhold i perioden f.o.m januar – t.o.m mars.
  • På fine skisøndager kommer det folk fra kl 11.00 og det er fullt kjør fra 12.00 til 15.00. Da må det være en del vafler og boller klare. De helgene det ikke er skiføre eller veldig fint vær bør man ikke lage for stor vaffelrøre eller ta opp mange boller. 

 Før vakt:

  • Se over utedoene, papir finnes på lageret i kjelleren.
  • Tenn opp i peisen, husk å åpne spjeldet J. Ved finner du til venstre for garasjen/forrommet.
  • Sett frem pappkrus, papptallerkener, sjokolade, krem, te, kaffe, solbærsirup og varmt vann inne på kjøkkenet på benken til høyre for luka. Dette skal du finne i skapene bak døren inn til kjøkkenet. Hvis det er tomt, finner du mer i lagret i kjelleren.
  • På bordet utenfor luka ved peisen setter du servietter, teskjeer, vannkaraffel, plastglass, sukker, sukkerbiter, syltetøy, rømme og geitost.
  • Sett vaffeljernet på ett brett (det søler fælt), da er det lettere å gjøre rent etterpå. Vaflene holder seg lengre varme hvis man oppbevarer dem i en stor kjele med klede over. Sett vaffelrøre:
  • 1 kg (1 liter) pulver til ca 1 liter vann. Lag røra litt tykk, så setter den seg ikke så lett i jernet. Ikke ha i for mye flytende margarin i røra, da kan vaffelen henge seg fast i jernet og dele seg på midten. Tar du i litt vaniljesukker og kardemomme i røra blir vaflene ekstra gode. Smør jernet litt innimellom, prøv deg frem, det er ikke alltid like samarbeidsvillig.

Under vakt:

  • Ha hele tiden varmt vann i en TV-kanne og i vannkokeren. Når kaffen er traktet, heller du den på en annen TV-kanne, da kan du gjøre klar trakteren igjen til neste trakting. Hvis du bruker den store kaffeskjea holder det med 7 skjeer, evt. bruk posjonsposer 100g.
  • Solbærtoddy bør lages ferdig i en stor kjele på de dagene det er storinnrykk ellers holder det å ha en TV-kanne.
  • Pølser finner du i kjøleskapet eller i fryseren i kjelleren. De bør tines litt før de legges i pølsekoker, den skal stå på ca 80 grader.
  • TV kan igangsettes med info-filmen.
  • Bruksanvisningen henger på døra inn til kafeen.

Etter vakten:

  • Oppvasken tas, oppvaskmaskinen må varmes opp før den starter, og den må tømmes for vann før avreise. ( Se veiledning på vegg ved oppvaskbenk)
  • Bordene, benkene og gulvene vaskes.
  • Blås ut lys og bytt ut med nye.
  • Fyll opp med ved.
  • Panelovnene settes på 10 grader.
  • Sjekk at vinduene, er lukket og låst.
  • Ta ut kontaktene til kaffetrakter, vannkoker, og vaffeljern.
  • Fyll opp kjøleskapet med brus.
  • Tell kassa og fyll ut varebeholdningsskjema.
  • Lås døren til mannskapsbrakka og skapene med varer.
  • Brennbart avfall kan brennes i tønna oppe ved kennelbygget eller tas med hjem.
  • Ikke brennbart kastes i container ved Bysetermåsan.
  • Nye poser settes i søppelbøttene.
  • Skru av alle lys inne, utelyset skal stå på.
  • Skitne håndklær og kluter leveres samen med nøkkel, kasse og kjøretillatelse.
  • Matrester må ikke ligge fremme.

 

Dokumenter: